OM KEN-NOR AS

Lek gir barna et lager av erfaringer og assosiasjoner, som de kan dra nytte av senere i livet

 
 
 
 

KEN-NOR AS ble etablert av Roy. O. Jensen i 1994 for å drifte sport- og lekebransjen med lekeplassutstyr. I tråd med økende oppdragsmengde ble i 1995 produktsortimentet utvidet til også å omfatte utstyr til idrettsanlegg.

Vårt tilholdssted er Fredrikstad i Østfold, hvor vi har to ansatte og hvor vi drar nytte av et stort kontaktnett av fagarbeidere.

Vi har i dag utviklet oss til å være en av de ledende totalleverandørene av leke- og sportsanlegg på Østlandet. Målet med å utforme lekeplasser er å gjøre sjansen for ulykker minst mulig. Det er derfor innført sikkerhetskrav til både lekeplass produkter, planlegging og vedlikehold.

Våre produkter oppfyller de sikkerhetskrav som stilles i henhold til forskrift om sikkerhet ved lekeplassutstyr, er giftfrie og tilpasset norske forhold.

For å oppfylle disse kravene ønsker vi også utføre alt fra graving og montasje til transport og ferdigstillelse. Gjennom dette kan vi dokumentere og ISOsertefisere leveransen på forhånd, noe som gir oss og brukerne en stor grad av trygghet.

KEN-NOR AS har ansvarsbevisste samarbeidspartnere som er vant til å samarbeide, som jobber kostnadseffektivt og som leverer høy kvalitet på utført arbeid. Vår erfaring tilsier at det er 30 – 40 % besparelse ved å benytte seg av oss i alle ledd.

 

Ring oss for mer informasjon eller bestilling

tlf: 41612480 - 90187071


Planlegger du å lage en lekeplass - nærmiljøanlegg?

Vi har lang erfaring innen planlegging og kartlegging av lekeplasser/nærmiljøanlegg. Det er muligheter for støtte fra fylket til nærmiljøanlegg. Les mer

Ring tlf: 41612480